Verkoop gestart

Heb je interesse in een appartement in Korenvliet? De verkoop is gestart. Hieronder vind je alle informatie over de verkoop. Zo weet je precies wat je te wachten staat in de komende tijd en dat is wel zo fijn natuurlijk!

De officiële inschrijfperiode is verlopen. Heb jij interesse in een beschikbaar (of gereserveerd) appartement? Schrijf je dan in (als reservekandidaat) op een bouwnummer van jouw voorkeur via het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account. De makelaar neemt, indien er een plek vrijkomt, contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Nog geen account? Meld je aan!

Verkoop en inschrijven

We hebben alle informatie overzichtelijk gemaakt in een interactieve kaart. Op deze kaart zie je per bouwnummer onder andere de ligging, de impressies en de prijzen. Daarnaast vind je onder via deze link onder ‘Downloads‘ alle verkoopdocumentatie terug, zoals de brochure digitaal, technische omschrijving, verkooptekeningen en de optielijst. Genoeg informatie om een keuze te kunnen maken.

De inschrijving werkt als volgt:

1. Ga naar de interactieve kaart.
2. Bekijk alle bouwnummers en kies jouw favoriet.
3. Klik op ‘Ja, ik schrijf mij in voor dit appartement’.
4. log in op jouw persoonlijke account.
5. Laat maximaal 5 voorkeuren achter.

Let op: de eerste inschrijfperiode is verlopen, schrijf je in als reservekandidaat.

Schrijf je in!

Heb je al een financiële check gedaan?

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een nieuwe woning. Zorg ervoor dat je een check bij je hypotheekadviseur hebt laten doen. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan (welke je in kan dienen in jouw persoonlijke account) en hun bouwnummervoorkeur doorgegeven, voorrang bij de uiteindelijke toewijzing.

Ja, ik wil hier wonen!

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Heb jij interesse in een van de appartementen van Korenvliet (het appartementengebouw in de laatste fase van Rittenburg3)? Je kunt jezelf nog inschrijven voor de beschikbare appartementen in jouw persoonlijke account.

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.