Hoe wil jij wonen?

In Korenvliet worden 29 moderne appartementen gerealiseerd in vijf verschillende types. Genoeg keuze dus. Naast de ligging in het gebouw en het uitzicht varieert ook de woonoppervlakte per type. Alle appartementen liggen op een hoek, zijn hoogwaardig afgewerkt en onderhoudsvrij, onder meer dankzij de toepassing van aluminium kozijnen.

Alle appartementen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk! Ook beschikken ze over een warmtepomp plus CO² gestuurd ventilatiesysteem met warmteterugwinningsysteem. Goed voor het milieu en voor je portemonnee! Je hebt een eigen inpandige berging plus buitenruimte (balkon of tuin) van circa 10 m2. De auto kun je op het terrein parkeren en voor de fiets is plek in de gezamenlijke fietsenstalling.

Ja, ik wil hier wonen!

Verwachte start verkoop begin april 2024.

Heb jij interesse in een van de appartementen van Korenvliet (het appartementengebouw in de laatste fase van Rittenburg3)? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. Wij houden je door middel van nieuwsbrieven op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.