Alles in de buurt

Van het groen tot hartje Middelburg. Je zit overal dichtbij in Rittenburg3. Vanuit de wijk wandel je zo langs de oever naar Park Toorenvliedt. De winkels aan het Westerscheldeplein liggen op slechts 5 minuten fietsafstand. Fiets je iets verder, dan sta je in Wijkcentrum Tref of hartje Middelburg.

In Zeeland is het water nooit ver weg

Zeg je Zeeland, dan zeg je water. Vanuit jouw nieuwe woning loopt er langs de oever een prachtige wandelroute die je langs de Vlissingse Watergang voert. Toe aan de typisch Zeeuwse zoute, zilte lucht? Voor het vakantiegevoel hoef je niet ver weg. In een kwartiertje rijden sta je aan het strand van Vlissingen of Zoutelande of één van de vele andere stranden die Walcheren rijk is.

Altijd iets te doen in Middelburg

Middelburg is niet voor niets de hoofdstad van Zeeland. De eeuwenoude gebouwen, de vele evenementen en de winkels maken het een bruisende en levendige stad. Zoveel leuke winkels , shops en boetiekjes om uit te kiezen! Middelburg leeft! Naast gezellige markten, de vele braderieën en festiviteiten kun je volop genieten van het Jazzfestival Middelburg, de jaarlijkse Oldtimerdag, Middelburg Winterstad of een inspirerende stadswandeling. De stadsschouwburg heeft een breed aanbod van concerten en voorstellingen. In één van de vele restaurants kun je heerlijk uit eten of genieten van een drankje op het terras.

De historie komt tot leven

Dat de ‘Middelste Burcht’ van Walcheren een rijk verleden heeft, is in de stad nog overal te zien. Ondanks de strijd tegen de Spanjaarden, de Fransen en later de Tweede Wereldoorlog staan in de voormalige VOC-stad nog steeds duizenden monumentale panden overeind. Je komt ze overal tegen tijdens een wandeling of fietstocht door de stad. Goed bewaarde sporen uit een woelig verleden.

Het is fijn voor jong én oud

Door de vele wandelroutes en fietspaden is er altijd iets te doen. Maak een ommetje met de kleinkinderen naar Park Toorenvliedt, een prachtig park met een statig landhuis, een speelweide en bunkers uit de tweede wereldoorlog. Of maak een fietstocht naar de duinen of de boulevard van Vlissingen. Bezoek het Zeeuwse museum in de middeleeuwse abdij van Middelburg, of leer alles over bonbons in Sjakie’s chocolademuseum. Om je vingers bij af te likken!

Ja, ik wil hier wonen!

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Heb jij interesse in een van de appartementen van Korenvliet (het appartementengebouw in de laatste fase van Rittenburg3)? Je kunt jezelf nog inschrijven voor de beschikbare appartementen in jouw persoonlijke account.

Geslacht
Door mij in te schrijven, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Woonmens.